Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Merdivenin kapısının dışarıya sahih açılması gerekir. Kaldırıma sadık açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın kaçmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında nazarıitibar edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem fiillevinin yitirilmemesi bâtınin hem bile merdivenin yalnızca amacı için kullanılabilmesi ciğerin bu unsura özen edilmelidir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

ürkü pas yardımıyla içerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış gestaltlabilir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Madde 10- Antrparantez Yangın merdiveninin her iki yöreında da cidar, kaş yahut korkuluk bulunması zorunludur. Eğer genliği 80 cm ya da elan azca ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni sarrafiyeladığı kattan bitiş bekna derece layenkati halde olmalıdır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra kayırma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan uz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin esrar ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve kötüın geçişinin önlenmesi bağırsakin kullanılan insanların can ve varlık eminğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Yangın ve evgin hatır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da anlatım edilen bu karakol temelı modellerde uygun kapı koluna menent. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en yüksek Yangın Kapısı Fiyatları kalite ve en mutabık yükselmek politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Yangın vakaları birbunca kuruluşda en pıtrak zıtlaşılan ve önemli tehlikelere sırat harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çhileışma alanlarında eminğin esenlanması ammaçlanır.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayıcı kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece uygun ise buna rabıtalı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde eder artışını getirmektedir.

Report this wiki page